Вы тут

Віктар Назаранка, старшыня Дзяржаўнага камітэта па стандартызацыі


«Стандарты распрацоўваюцца для шырокага кола спажыўцоў. На асноўныя віды харчовай прадукцыі, уключаючы малочную і мясную, ужо распрацаваны і дзейнічаюць дзяржаўныя стандарты, выконваючы патрабаванні якіх, і зараз магчыма вырабляць прадукцыю без ГМА, з мінімальным утрыманнем солі і цукру. Усё залежыць ад таго, якім чынам вытворца распрацуе рэцэптуру, падабраўшы сыравіну і яе суадносіны. Немалаважны таксама і попыт на такую прадукцыю на рынку з боку пакупнікоў, а гэта ўжо новая культура спажывання».

Дадаць каментар

Выбар рэдакцыі

Спорт

Штотыднёвы спартыўны агляд «Звязды»

Штотыднёвы спартыўны агляд «Звязды»

Пра выступленне баскетбольнай і валейбольнай зборных краіны на буйных міжнародных турнірах.

Грамадства

«Пяцёрка» ці «дзясятка»?

«Пяцёрка» ці «дзясятка»?

Што думаюць наконт агучанай прапановы самі педагогі?

Культура

Андрэй Кудзіненка: Я лічу дакументальнае кіно крыху амаральным

Андрэй Кудзіненка: Я лічу дакументальнае кіно крыху амаральным

«...бярэш чалавека і яго лёс, а потым у касцюме едзеш на фестываль».