21 Май, панядзелак

Вы тут

Віктар Назаранка, старшыня Дзяржаўнага камітэта па стандартызацыі


«Стандарты распрацоўваюцца для шырокага кола спажыўцоў. На асноўныя віды харчовай прадукцыі, уключаючы малочную і мясную, ужо распрацаваны і дзейнічаюць дзяржаўныя стандарты, выконваючы патрабаванні якіх, і зараз магчыма вырабляць прадукцыю без ГМА, з мінімальным утрыманнем солі і цукру. Усё залежыць ад таго, якім чынам вытворца распрацуе рэцэптуру, падабраўшы сыравіну і яе суадносіны. Немалаважны таксама і попыт на такую прадукцыю на рынку з боку пакупнікоў, а гэта ўжо новая культура спажывання».

Дадаць каментар

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Як падлеткі становяцца законапаслухмянымі

Як падлеткі становяцца законапаслухмянымі

У Беларусі чатыры спецыяльныя лячэбна-выхаваўчыя ПТВ закрытага тыпу для падлеткаў. 

Грамадства

Як Калядкі і Хаім Суцін натхнілі дызайнераў «Млына моды»

Як Калядкі і Хаім Суцін натхнілі дызайнераў «Млына моды»

У фінале XXVІІ Рэспубліканскага фестывалю-конкурсу моды і фота прадставілі 87 калекцый, распрацаваных сотняй аўтараў. 

Грамадства

Як пажылому чалавеку не адстаць ад жыцця

Як пажылому чалавеку не адстаць ад жыцця

У сталічным Цэнтры актыўнага даўгалецця нядаўна адкрылася антыкафэ для пажылых людзей. 

Калейдаскоп

Вясёлыя гісторыі нашых чытачоў

Вясёлыя гісторыі нашых чытачоў

Пра Дзеда Янука і Мурчуню, гасцінец для ўнука і такое кіно.